Atelier Kringelblumma

Atelier Kringelblumma

torstai 28. maaliskuuta 2013

Jyväskylän Käsityön museon Rompetorin ja Naantalin pitsinnyplääjien kevätkokouksen jälkeen...

Cousteau-piposta on nyt kolme eriväristä versiota: punainen Cousteau, musta Pimiä ja harmaa Harmaja. Harmi kyllä, Harmaja meni Rompetorilla ennen kuin sain siitä kuvaa, joten täytynee tehdä uusi kuvan saamiseksi ja näytille. Harmajasta tuli kyllä oikein kaunis.

Naantalissa tuli tilaus purjevenepitsistä Paraisille, tulee myyntiin myös Kringelblummaan ja julkaistaan ehkä Pitsipostissakin. Lankatoive oli Bockens 60/2, suora reunapitsi ilman kulmia ja työpiirroksen kera. Naantalin kylpylässä nyplääjäväki pääsi nauttimaan kaikesta annista täysin siemauksin. Omalta osaltani Plauener Spitze eli pitsikuvat Saksasta, erityisesti meriiheiset, kävivät kivasti kaupaksi. Vielä niitä kyllä riittää muillekin kuin Naantalin kävijöille.

Huomenna pitkänä perjantaina on viimeinen ilmoittautumispäivä reissulle mukanani Tönderin pitsifestivaaleille, jotta ehdin ilmoittaa ja maksaa osanottajat ja varata sopivat lentoliput. Näillä näkymin matkustamme 6.6. sinne ja viimeistään 10.6. aamulla takaisin, jolloin meillä on kolme täyttä matkapäivää Tanskassa ilman kiirettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti